Servicii incluse

Experții noștri se asigură de faptul că toate detaliile evenimentului tău sunt acoperite, de la început și până la sfârșit.

Vă punem la dispoziție multiple ecrane pe care puteți proiecta fișiere media pe parcursul evenimentului dumneavoastră.

Vă punem la dispoziție o zonă special amenajată unde vă puteți relaxa, o zonă de lounge personalizată după identitatea fiecărui eveniment.

La Pentagon Events oferim mirilor o cameră privată care se află la dispoziția acestora pe toată durata evenimentului.

Experții noștri vor alcătui împreună cu dumneavoastră planul ideal în funcție de specificul evenimentului, indiferent de natura acestuia.

La Pentagon Events puteți degusta întreg meniul evenimentului dumneavoastră pregătit în bucătăria noastră proprie.

Dispunem de o terasă spațioasă, ideală pentru invitații care doresc să se bucure de evenimentul dumneavoastră în aer liber.

Distracția este garantată de faptul că toți invitații se pot bucura de scena și ringul de dans ale centrului nostru de evenimente.

Servicii premium

Servicii conexe

Evenimentul tău special poate beneficia de aranjamente florale deosebite puse la dispoziție de echipa de la Pentagon Events.

Vă puteți alege un DJ și o formație în funcție de specificul evenimentului dumneavoastră care să asigure fondul muzical pe durata acestuia.

Pentagon Events vă poate pune la dispoziție serviciul de transport cu taxi sau limuzină până la centrul nostru de evenimente.

Pentagon Events îți oferă posibilitatea de a opta pentru o echipă de fotografi profesioniști pentru ziua evenimentului tău special.

Dacă doriți un plus de rafinament sau o notă dulce pentru evenimentul dumneavoastră, ne asigurăm că aceste condiții sunt îndeplinite.

Un eveniment nu este complet fără fum greu sau artificii, iar la Pentagon Events puteți opta pentru acest serviciu special.

Puteți alege ca în cadrul evenimentului să beneficiați de hostess pentru dumneavoastră și invitații dumneavoastră.

Videografii profesioniști puși la dispoziție de Pentagon Events îți pot imortaliza evenimentul folosind echipamente de ultimă generație.

Pentagon Events vă poate pune la dispoziție serviciul de cazare în București pentru dumneavoastră și pentru invitații dumneavoastră.

Un element atât de dorit la evenimentele din zilele noastre care va asigura o sursă de distracție în plus pentru invitații dumneavoastră.

Ne asigurăm că, în cazul în care doriți să optați pentru un garderobier, vă putem pune la dispoziție și acest serviciu.

Momentele frumoase de astăzi sunt amintirile plăcute de peste ani, iar Pentagon Events te ajută să le păstrezi într-un format unic și elegant.

Vezi toate pozele pe Facebook & Instagram!

Ia legătura cu noi chiar acum!