La Înălțime

Rooftop Twilight este amplasată la înălțime, pe terasa clădirii Pentagon Events, beneficiind de o generoasă suprafață de 800 de metri pătrați.

Capacitate

Putem acomoda până la 240 de persoane în zona sitting a Rooftop Twilight, cu posibilitate de extindere până la 800 în zona de lounge, exterioară.

Împărțire Versatilă

Jumătate din spațiu este acoperit cu pergolă retractabilă și închis cu perete glisant de sticlă. A doua parte este în aer liber, amenajată cu mobilier exterior.

Private & Corporate Events

Nunți, petreceri corporate, botezuri, workshop-uri, majorate, petreceri mondene, baluri de absolvire, toate sunt la ele acasă pe Rooftop Twilight!

Experiență Premium

Rooftop Twilight oferă o experiență de neuitat, invitații bucurându-se de party sub cerul liber, în zona de Nord a Capitalei, cu o panoramă excepțională.

Servicii conexe

Evenimentul tău special poate beneficia de aranjamente florale deosebite puse la dispoziție de echipa de la Pentagon Events.

Vă puteți alege un DJ și o formație în funcție de specificul evenimentului dumneavoastră care să asigure fondul muzical pe durata acestuia.

Dacă doriți un plus de rafinament sau o notă dulce pentru evenimentul dumneavoastră, ne asigurăm că aceste condiții sunt îndeplinite.

Un eveniment nu este complet fără fum greu sau artificii, iar la Pentagon Events puteți opta pentru acest serviciu special.

Pentagon Events vă poate pune la dispoziție serviciul de transport cu taxi sau limuzină până la centrul nostru de evenimente.

Pentagon Events vă poate pune la dispoziție serviciul de cazare în București pentru dumneavoastră și pentru invitații dumneavoastră.

Un element atât de dorit la evenimentele din zilele noastre care va asigura o sursă de distracție în plus pentru invitații dumneavoastră.

Puteți alege ca în cadrul evenimentului să beneficiați de hostess pentru dumneavoastră și invitații dumneavoastră.

Pentagon Events îți oferă posibilitatea de a opta pentru o echipă de fotografi profesioniști pentru ziua evenimentului tău special.

Videografii profesioniști puși la dispoziție de Pentagon Events îți pot imortaliza evenimentul folosind echipamente de ultimă generație.

Tehnică de top

Mixer, boxe, microfoane

Lumini ajustabile

Lumini arhitecturale

Videoproiecție

Wi-Fi de înaltă viteză

Sistem de prezentare

Vezi mai multe poze pe Facebook & Instagram!

Ia legătura cu noi chiar acum!